Træfældning når det er nemt

20 April 2021
Mette Nielsen

Træer kan være noget af det smukkeste, vi har i vores haver. Men de kan også være et problem, hvis de er blevet for store, står skævt eller er syge. Så skal de fældes og det er altså en stor opgave. Derfor hyrer mange en professionel til at klare opgaven og det kan være penge godt givet ud.

Der er langt til toppen på de fleste træer, og tanken om selv at stå deroppe for at hejse grene ned eller stå ved jorden og forsøge at få et træ til at lande et bestemt sted på joden, når det fældes, kan få koldsveden frem hos de fleste. Det er nemlig ikke nemt at fælde et træ og slet ikke de store af slagsen.

Det kræver kompetencer og det rette udstyr, hvis et træ skal fældes, uden at det laver skader på andre ting i haven eller sågar huse. Det kan derfor være en meget god idé at købe sig til hjælp, når træet i haven skal fældes, så du ikke risikerer at stå med et fældet træ og et nedlagt drivhus, eller andet der kan gå galt.

Hjælpen er på vej

Vælger du at hyre en til opgaven, så slipper du selv for at stå og bakse med problemet. Skal du have eksempelvis træfældning i Slangerup, så kommer hjælpen til dig. Andre tager sig af opgaven og sørger for at alt går sikkert for sig.

I mens kan du tørre sveden af panden, læne dig tilbage og vente på at arbejdet er gjort godt. Det er mange timers hårdt arbejde, du slipper for, når du vælger ikke selv at fælde det træ eller træerne i din have. På den må kan du være sikker på, at arbejdet bliver gjort og det bliver gjort godt, og det er da en tryghed i hverdagen, der er til at forstå. 

Flere Nyheder