Styrk dine kompetencer med Dax kurser

21 October 2022
admin

editorial

Har du ambitioner om at udvikle dig yderligere inden for it og blive en endnu bedre it-medarbejder? Så er det helt sikkert værd at kigge nærmere på de mange it-kurser, der findes på markedet.

I denne artikel har vi samlet 4 af de bedste it-kurser, som vil give dig et skub i din karriere. Kurserne dækker over forskellige emner som Power BI, Power Automate, DAX og Excel.

Power BI kurser – bliv skarp på Business Intelligence

Hvis du ønsker at komme videre i din karriere som it-professionel, så er et Power BI-kursus helt sikkert noget for dig. Med Microsoft Power BI lærer du at skabe fantastiske visualiseringer og rapporter, der hjælper din organisation med at træffe bedre beslutninger. Kurset dækker emner som datamodellering, DAX, visualisering og rapportdesign.

dax kurser

Power Automate kurser – når du vil effektivisere dit work flow

Et andet godt IT-kursus, der vil gavne din karriere, er et Power Automate-kursus. Med Power Automate lærer du, hvordan du automatiserer gentagne opgaver og arbejdsgange, så du får mere tid til at fokusere på vigtigere ting. Kurset dækker emner som Flow designer, konnektorer og handlinger.

DAX – avanceret og stærk datamodellering

Et DAX kursus er også en god måde at sætte skub i din karriere inden for IT. DAX er et kraftfuldt sprog, som giver dig mulighed for at skabe avancerede datamodeller og beregninger. Kurset dækker emner som DAX funktioner, operatorer og udtryk. Klik ind og læs mere på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/dax 

Bliv en haj til Excel

Hvis du ønsker at blive bedre til at bruge Microsoft Excel i dit arbejde, er et Excel kursus helt sikkert noget for dig. Kurset dækker emner som formler, pivottabeller og diagrammer. Du lærer at bruge Microsoft Excel mere effektivt i dit arbejde, hvilket gør dig mere værdifuld for din arbejdsgiver.

Du kan læse mere om de forskellige emner og kurser inden for disse på 4d.dk

Flere Nyheder