Skærp dine Business Intelligence kompetencer med Power BI kurser

22 December 2019
Astrid Pedersen
Skærp dine Business Intelligence kompetencer med Power BI kurser

Business Intelligence anvendes primært af større virksomheder til at understøtte forretnings relaterede beslutninger på såvel operationelt som på strategisk niveau. De helt basale beslutninger vedrørende virksomhedens drift inkluderer eksempelvis fastsættelse af priser på slut produkter eller markedsmæssig produkt positionering. Beslutninger på strategisk niveau kan involvere forskellige størrelser så som prioriteter, overordnede forretnings mål og retninger på det bredeste og mest generelle niveau.

På samtlige planer er Business Intelligence mest effektiv når man fodrer teknologien med data fra det omgivende marked, i hvilket virksomheden opererer (også kaldet ekstern data) samtidig med at interne data fra virksomheden kombineres hermed.

Når disse data kombineres i et korrekt konfigureret Business Intelligence program, kan organisationen få mulighed for at opnå indsigt i nye markeder, eller vurdere efterspørgsel og egnethed af produkter og ydelser til forskellige markeds segmenter. Samtidig er Business Intelligence et glimrende redskab, når det handler om at vurdere værdien af en marketing kampagne.

Hvordan bliver jeg skarpere på Business Intelligence?

Hvis du ønsker at udvide dine kompetencer inden for Business Intelligence. Bør du først og fremmest have et korrekt konfigureret og anvendeligt værktøj dertil. Her ligger Microsoft Power BI i den absolutte spydspids. Microsoft Power BI er den mest anvendte Business Intelligence applikation i verden, idet den omfavner alt, hvad der har med Business Intelligence at gøre.

Samtidig er Microsoft Power BI særdeles konfigurerbar, og indeholder utroligt muligheder for analyse, data mining og udfærdigelse af rapporter. Hvis du endnu ikke føler dig 100% kompetent til at udnytte de mange muligheder i Microsoft Power BI, kan du med fordel lade dig indskrive på et Microsoft Power BI kursus hos den danske kursus udbyder 4D. Du kan eventuelt starte med det gratis seminar, som giver en fin indføring Microsoft Power BIs mange anvendelses muligheder.

Læs mere, og tilmeld dig det gratis seminar ”Analyse og rapportering med Power BI” på 4d.dk

Flere Nyheder