Skær toppen af din varmeregning med en varmepumpe

07 February 2019
Astrid Pedersen
Skær toppen af din varmeregning med en varmepumpe

Hvis du går og overvejer at udskifte det gamle olie eller gas fyr eller de slidte elradiatorer, kan du med fordel rette blikket mod de ny, moderne varmepumper på markedet. Med en luft til luft varmepumpe kan du erstatte de slidte elovne med en langt mere energi besparende – og dermed såvel billigere som mere miljøvenlig – varmekilde, som giver dig langt flere fordele, samtidig med at du skærer godt og vel halvdelen af dine udgifter til varme. En luft til vand varmepumpe leverer, på effektiv vis, såvel forbrugsvand som cirkulationsvand til vandradiatorer og gulvvarme rør i din bolig, og kan således fungere som en billig og miljøvenlig erstatning for dit fyr. Dertil kommer, at du kan opnå energitilskud til opsætning af såvel luft til vand varmepumpe som luft til luft varmepumpe, hvilket betyder, at din nye varmepumpe hurtigt har tjent sig selv ind.

Find din nye varmepumpe på gramenergi.dk

Hos Gram Energi finder du de nyeste modeller af såvel luft til luft varmepumper som luft til vand varmepumper fra det anerkendte brand Panasonic. Panasonic har igennem årtier leveret forbruger elektronik i høj kvalitet til husstande over hele verden, og er eksperter i at tilpasse deres produkter til markedet. Således er de Panasonic varmepumper, som forhandles herhjemme i Danmark og i de øvrige nordiske lande på de køligere breddegrader tilpasset det skandinaviske klima, og kan levere varme til hele huset selv ved meget lave temperaturer.

Når du vælger en varmepumpe fra Panasonic, og køber din varmepumpe hos Gram Energi, kan du være sikker på at få en varmepumpe i en god og solid kvalitet, som for det første kan spare dig for store udgifter til varmeregningen, for det andet er drift sikker i mange år ud i fremtiden, og for det tredje er det mest miljøvenlige alternativ på det danske marked anno 2019. Du kan finde tilbud på varmepumpe fra Panasonic på gramenergi.dk

Flere Nyheder