Skab et minimalistisk badeværelse

26 October 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der findes alle typer af badeværelser. Indretningen og designet kan variere meget, og du kan have din egen personlige præference. Det er vigtigt, du får valgt et badeværelse, som du kan lide og som passer med stilen i dit hjem. Hvis du er meget bevist om et gennemgående tema i dit hjem, så skal du planlægge indretningen helt ned i de mindste detaljer. Læs med her, hvordan du kan få et minimalistisk badeværelse. 

 

 

1. Dit brusebad

Hvis du gerne vil have et brusebad, der er stilrent og pænt at se på, så kan du overveje en praktisk indretning af brusenichen. I moderne brusenicher er der f.eks. afløb, der er specialdesignet til at være funktionelt, men også stilrent. Hvis du gerne vil slippe for det klassiske gulvrist, som de fleste har, så kan du få lavet dit eget afløb, der matcher med æstetikken i badeværeslet. Det kan være et afløb, der går i et med gulvet, så du ikke står oveni hår rester eller sæben fra dit bad. 

 

2. Dit badekar

Et badekar kan komme i alle mulige forskellige slags design og kvalitet. Måske du allerede har et badekar i dit hjem, der trænger til en kærlig hånd? Hvis badekarret har en sjov farve, som du gerne vil have byttet ud med en minimalistisk farve, såsom hvid, så kan du overveje at få den malet. Det betyder med andre ord, at du får udskiftet emaljen, der omslutter badekarret. En ny emalje kan gøre en stor forskel i dit badeværelse, og kan især imødekomme dit ønske om et stilrent udseende.

 

3. Din håndvask

Håndvasken er endnu et vigtigt element på badeværelset. Hvis du gerne vil undgå at skabe et for rodet og klemt badeværelse med en masse stilarter, så skal du finde en håndvask, der matcher med resten. Du kan finde mange håndvaske, der har et simpel design. Det kan enten være firkantet, fritstående håndvaske eller nedslået håndvaske, hvor der hører et badeværelsesskab til. Det er op til dig, hvad du præferer – så længe stilen går igen i hele badeværelset. 

Flere Nyheder