Sikkerhed i hjemmet med videoovervågning

27 July 2019
Astrid Pedersen
Sikkerhed i hjemmet med videoovervågning

Har du og din familie aldrig oplevet et indbrud i jeres eget hjem, ør du prise dig lykkelig. Alle mennesker, som har oplevet deres private bolig blive invaderet og endevendt af tyveknægte, kan skrive under på, at dette er noget af det mest rædselsfulde, de har oplevet.

Mange ferier og højtider er blevet ødelagt, fordi tyvagtige elementer har benyttet lejligheden til at bryde ind i det forladte hus eller den tomme lejlighed, og her berige sig med elektronik, smykker, sølvtøj eller dyre designer møbler. Og selv om forsikringen måske nok dækker det materielle tab, kan nok så høje udbetalte summer opveje den utryghed, man frem over føler i sit eget hjem.

Beskyt familiens bolig og forebyg indbrud med videoovervågning

Det er selfølgelig altid en rigtig god idé at forsyne huset eller lejligheden med en effektiv alarm, som kan vække naboerne og måske endda er koblet op på en vægtertjeneste. Men fra alarmen aktiveres og til en vagt dukker op på stedet kan der alligevel godt gå flere minutter, hvor tyven kan nå at lave temmelig megen ravage.

Bor du i hus, er det således mere effektiv at opsætte videoovervågning udendørs – gerne med synlige kameraer og tydelig mærkning, så potentielle indbrudstyve kan se, at de havner på film, hvis de gennemfører deres forehavende. Dette kan have en vis præventiv virkning. Og vil du være helt sikker på, at din videoovervågning er effektiv i tilfælde af, at tyven alligevel vælger at udføre sin opgave, sætter du også videoovervågning op i stuer og værelser.

På den måde har du effektiv dokumentation af indbruddet, som kan bruges i forbindelse med opklaringen, og som letter såvel politiets som forsikringsselskabets arbejde.

Find videokamera og andet udstyr til videoovervågning online

Hos DKkamera finder du billige overvågningskameraer samt alt det nødvendige tilbehør – klik ind på https://www.dkkamera.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder