Sådan holder du en nem barnedåb – bestil mad ud af huset

17 October 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Når du har fået et barn, vil du jo på den ene side gerne fejre det med venner og familie. På den anden side kan det også være enormt svært at finde overskuddet til at holde en fest. For at gøre det nemmere for dig selv er det en god ide, at du bestiller mad ud af huset. Når du slipper for madlavningen, vil det pludselig være langt nemmere for dig at få stablet en barnedåb eller en navngivningsfest på benene. 

Et af de steder, hvor du kan bestille mad til barnedåben, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har et stort udvalg af forskellige former for buffeter og menuer, du kan derfor nemt finde den form for mad, du gerne vil servere for dine gæster. Hvilken form for mad, der passer til dagen, kommer selvfølgelig også helt an på, hvornår på dagen barnedåben ligger, og hvor længe du forventer, at dine gæster bliver. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Brunch er oplagt til en barnedåb

Mange barnedåbe ligger tidligt på dagen. Det kan for eksempel være i forbindelse med en gudstjeneste om søndagen. I det tilfælde vil en brunch ofte være en oplagt mulighed. Der kan I gå direkte hen og begynde at spise, når I kommer fra kirken. Der vil være noget, som alle har lyst til på det tidspunkt. Hvis I skal vente, til I skal spise frokost, vil der være mange, der når at blive meget sultne, inden de får noget at spise. 

Hos Kokken og Jomfruen har de en brunchbuffet, som de har sat sammen. Der er nogle af de retter, som er mest populære til en brunch. Det kan for eksempel være pandekager, brasede kartofler, yoghurt og røræg med bacon. 

Hvis du har lyst til nogle andre retter på brunchbuffeten, kan du vælge deres vælg-selv-brunch. Den giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter. 

Flere Nyheder