Pris på ny bilrude? Læs med her!

16 March 2021
Anne-Mette Hansen

Hvad koster det egentligt at få en ny rude monteret i bilen? Hvor kan du få det gjort henne? Kommer firmaet ud til der, hvor din bil er? 

Uanset om din siderude eller forrude er gået i stykker, kan du naturligvis få den skiftet. Læs med i denne artikel og find ud af mere om, hvad det koster og hvem der kan udføre arbejdet for dig.

Smadret bilrude – det skal du gøre

Hvis din bilrude er gået i stykker ved f.eks. stenslag, kan det ofte repareres, uden at ruden skal skiftes. Men hvis selve ruden er revnet på voldsom vis, kræver det en ny rude. Det kan være i forbindelse med et mindre uheld, et dyr der har ramt bilen eller noget helt tredje.

Uanset årsagen så er det vigtigt at få ruden repareret med det samme. Hvis revnen på f.eks. forruden sidder i synsfeltet for føreren, kan det være farligt at køre rundt med. Og er der frost udenfor, kan du risikere, at ruden sprænger. 

Ny bilrude – hvad koster det?

Det varierer meget, hvad det koster at få sat ny rude i din bil. Det afhænger blandt andet af:

– Hvilken bil – mærke og model – du har

– Hvilken rude der skal skiftes – forrude, bagrude eller sideruder

– Hvor du får ruden skiftet henne

Ikke alle firmaer tager samme pris, og det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet en smule og indhente nogle tilbud. Der er ingen grund til at vælge det første sted, du finder, hvis de nu er meget dyrere end andre. 

Læs meget mere om skift af bilruder og find din pris på bilrudepris.dk. Rigtig mange firmaer tilbyder denne service, og det kan være en god idé at se på en sammenligning af deres tilbud, priser, services og anmeldelser fra tidligere kunder. Sådan finder du nemmere frem til det rette firma!

Flere Nyheder