Øget kropsligt velvære med fysiurgisk massage

14 February 2020
Astrid Pedersen
Øget kropsligt velvære med fysiurgisk massage

De fleste forbinder nok massage med luksus og wellness. Det er da også i langt de fleste tilfælde utroligt rart at modtage en grundig, professionel massage. Dog er massagens virkninger ikke begrænset til det øjeblikkelige velvære.

Når du lader dig behandle af en dygtig massør, som kan sit kram og som har teknikken i orden, vil du kunne mærke forbedringer i din krops funktion flere dage efter behandlingen. Og når du på regelmæssig basis modtager massage hos en massør, som kender din krop og dennes skavanker og særheder, vil du kunne mærke en ganske markant forbedring samt et øgning af dit generelle velvære på længere sigt.

Din nattesøvn bliver bedre, dine muskler mindre spændte, og dine led smidigere. Du vil opleve et større overskud af energi, både fysisk og psykisk. Manege massage klienter beretter om en øget krops bevidsthed og en ditto glæde ved at deltage i sport eller fitness aktiviteter. Og så får du fordelen af bedre at kunne fungere i det daglige.

Hvordan fungerer massage?

En professionel massage – også kaldet fysiurgisk massage, dyb bindevævs massage eller sports massage – kan måske godt til tider føles en anelse ubehagelig. Dette skyldes, at massøren kan blive nødt til at tage hårdt fat, hvis samtlige myose skal opløses, og der skal skabes blod gennemstrømning i dine muskler.

I denne proces sker der flere ting. Gamle affaldsstoffer, som har hobet sig op i kroppen, skylles bort idet kroppens naturlige kredsløb stimuleres. Kroppen frigiver endorfiner, som giver dig en behagelig afslappet fornemmelse, og samtidig dulmer eventuelle stress symptomer. Musklerne får næring, så de kan fungere bedre og dermed gøre deres arbejde uden smerter og spændinger. Og den øgede cirkulation bevirker en bedre fordøjelse og metabolisme.

Hvis du er interesseret i at vide mere om massagens velgørende virkninger, og prøve dem på egen krop, kan du booke tid til en grundig fysiurgisk massage på https://www.dorthemargrethe.dk/ 

Flere Nyheder