Mitsubishi varmepumper i høj kvalitet – find dem online

08 January 2021
Astrid Pedersen

Vil du gerne bidrage positivt til den grønne omstilling? Så kan du med fordel tage et kig på familiens bolig. Som husejer kan du nemlig virkelig flytte nålen, hvis du tager eksempelvis opvarmning af boligen under behandling.

Du kan for eksempel vælge at lade taget og husets ydervægge efterisolere – og du kan skifte ruderne i husets vinduer ud med isolerende ruder. Og så kan du skrotte det gamle udtjente fyr til ære for en energi effektiv og besparende luft til vand varmepumpe – en øvelse som tilmed giver dig mulighed for at spare op imod tres procent af dine årlige udgifter til opvarmning.

Hvilken størrelse skal min nye luft til vand varmepumpe have?

Det kan for uden for stående godt være vanskeligt at vurdere hvor stor en luft til vand varmepumpe man skal købe som erstatning for det gamle fyr.

Det er vigtigt at den nye varmepumpe har kapacitet til at dække husstandens behov for opvarmning af såvel brugsvand som cirkulationsvand, således at du kan tage lange varme brusebade og fyre godt op for varmen hele vinteren uden at systemet bryder sammen. Hvis du er i tvivl om hvilket mærke og hvilken model du skal vælge når du skal ud og investere i en luft til vand varmepumpe kan du med fordel kontakte din forhandler.

Når du vælger Dansk Varme ApS som din varmepumpe forhandler kan du få hjælp til såvel udvælgelse af varmepumpe som til levering og montering af denne. Dansk Varme ApS forhandler varmepumper fra de førende brands inden for området nemlig Bosch, Panasonic, Daikin og Mitsubishi. Hos Dansk Varme ApS har de dygtige montører mange års erfaring med at vurdere private boligers behov for opvarmning og udvælge den rette varmepumpe baseret på denne vurdering.

Du kan læse mere, og kontakte Dansk Varme ApS direkte, via hjemmesiden https://danskvarme.dk/produkt-kategori/luft-til-vand-varmepumper/Mitsubishi-luft-til-vand-varmepumper/ 

Flere Nyheder