Lav facadeskilte som på en gammel biograf!

01 September 2019
Anders Lundtang Hansen
Lav facadeskilte som på en gammel biograf!

Når man tænker på facadeskilte, så tænker langt de fleste mennesker på den type af skilte, man oplever på firmaer og forretninger, hvor det er den slags, der viser et firmalogo på en steril måde med nogle klare linjer og rene farver.

Det kan blive meget klinisk at se på og for den sags skyld også lidt anonymt.

Heldigvis findes der dog ting, man kan gøre ved disse facadeskilte, så de gør sig mere bemærket, hvilket både er med til at lokke kunder til og gør, at folk kan skelne ens beskæftigelse og butik fra de andre.

De penge, man giver ud for at foretage disse supplementer på facadeskiltet, er godt givet ud i forhold til, hvor meget det nok vil give i omsætning i sidste ende.

Disse supplementer kan være alt fra, at man vælger at gøre skiltene tredimensionelle, så de peger ud fra facaden.

Man kan sætte lys i ordene eller bag ordene, og er man virkelig prof, så laver man skiltet, så hver bogstav er for sig, som man sætter lys i.

Disse lys kan man så får til at glimte i forskellige mønstre, så det næsten går hen og minder om en invitation til at komme i tivoli eller i cirkus.

Dette kan sagtens gøres, uden man kommer til at forgøgle ens virksomhed totalt.

Men hvorfor ikke gå linen ud og lave den specielle type af facader, du måske kender fra amerikanske film, specielt dem der udspiller sig i 1950’erne.

Du kender jo de facader ved biograferne, der både kan pege til siden og lige ud, eller de buer sig, så de går i en oval bue rundt om facaden.

Her kan man så sætte bogstaver op efter, hvad man vil skrive.

Det er da smart, at man kan ændre ens facadeskilt efter, om man har et godt tilbud eller lignende, uden man skal hen at bestille et helt nyt skilt til ens facade!

 

Flere Nyheder