Laser hårfjerning: Fjerner uønsket hårvækst for evigt

17 August 2020
Athene Eriksen

Daglig barbering, indgroede hår og hudirritation som følge af dette, er hverdag for mange mennesker. Det er det ikke længere nødt til at være. Vi udfører permanent hårfjerning med laserbehandling, for at give dig smukke resultater, som varer for evigt. Vi benytter den nyeste teknologi på markedet, for at du kan opnå den optimale effekt. Måden dette fungerer på, er ved laserens stråleenergi, absorberes af håret og trænger ned i hårsækkene, under huden. Varmen vil herefter ødelægge og lukke for hårsækkene, så du vil være fri for uønsket hårvækst for altid. 

Hår gennemgår 3 faser i sin levetid: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Det er individuelt hvor i processen hårene er på det pågældende område, hvilket kan have en effekt på tidsrammen for din hårfjerning. Behandlingen udføres bedst på hår i vækstfasen, det vil derfor være gavnligt at barbere området dagen før enhver session. 

 

Hvad kan jeg forvente af forløbet? 

Inden forløbet påbegyndes vil vi afholde en personlig konsultation, i samarbejde med en af vores professionelt uddannede sygeplejesker. Vores medarbejdere er alle yderligt specialiserede inden for kosmestiske behandlinger og vil kunne besvare et hvert spørgsmål, du måtte have på hjerte. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg igennem hele processen. 

Det kræver gennemsnitligt 6-8 laserbehandlinger, med 6-8 ugers pause imellem disse, at fjerne hårene med permanent virkning. Dertil kan resultaterne variere, baseret på hudtype og mængde af hårvækst. Resultaterne kan bedømmes efter omkring 2-3 måneder inde i forløbet. 

Inden behandlingen må der ikke voksbehandles, bleges eller plukkes af hårene i 4 uger, da ikke vil mindske effektiviteten af behandlingen. Imellem behandlingerne må der derfor også kun benyttes skraber, så vi kan garantere dig de mest optimale resultater ved færdig behandling.  

Ønsker du at vide mere om laser hårfjerning med laser og hvad mulighederne er for dig? Så kan du med fordel se mere information her. 

Flere Nyheder