Kan man være bekendt at vende øjnene mod himmelen af en brystreduktion?

25 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er nok mange mennesker, der vil undre sig over, at der eksisterer mennesker, som ønsker at få gjort deres bryster mindre.

For vi lever trods alt i en tid, hvor det er in at have store bryster, og de skal gerne kunne ses mere end bare lidt. Det er ikke ligesom en penis, der er lettere at gemme væk – og samtidig hører man sjældent om en mand, der brokker sig over en stor penis.

Man kan måske til nøds forstå, hvis man har fået lavet større bryster tidligere, og man så fortryder dem, eller der er gået noget galt med dem, så man bliver nødt til at få foretaget en brystreduktion.

Men at der ligefrem skulle findes mennesker, der vil have gjort deres bryster mindre? Er det ikke lidt at pisse på dem, der ønsker, at deres bryster var større?

Det må hver person jo selv om, for at handler om, at hver person skal være glad for den, de er.

Nogle har vitterligt brugt for en brystreduktion

Har man ikke noget pænt at sige, så skal man tie stille; og selvom tidens tendens lægger op til, at man skal ønske sig store bryster, så kan den slags specielt fra naturens side være et problem, som de skal have gjort noget ved.

Det kan være alt fra, at man har store strækmærker af de store bryster, eller man ikke kan finde BH’er, der passer og sidder godt nok til en.

Det kan blive for tungt at bære brysterne generelt.

Og så kan det jo også medføre, at folk siger ting efter en, som man ikke ønsker sig, fordi man er født på en bestemt måde fra naturens side.

Igen dikterer tendensen lidt, at det skal man bare være glad for, men hvis man er ulykkelig over de brysters størrelse, så må man jo eventuelt få lavet en brystreduktion, så man kan blive glad for livet igen.

Flere Nyheder