Kan du låne til at sætte din bolig i stand?

12 January 2021
Camilla Skøtt

Det er de færreste mennesker, der har råd til at sætte boligen i stand uden at optage et lån. Har du heller ikke det? Så kan det være en god ide med et online lån.

Har du ikke kontanter nok i lommerne til at betale for din istandsættelse, så må du ty til bankerne. Vil du gerne låne penge uden at stille sikkerhed, så skal du have fat i en online bank. Men er det ikke farligt at låne penge på nettet? Nej, ikke hvis du kigger dig godt for.

Når du skal låne penge på nettet, ja, i virkeligheden gælder det også, hvis du skal låne penge i fysiske banker, så skal du holde godt øje med lånevilkårene. Banken reklamerer måske med gode renter, men hvad med gebyrerne? Og har du tjekket om der er store opstartsomkostninger? Kan du komme ud af lånet igen? Og hvad hvis du fortryder, inden pengene står på din konto?

Det er nemt at tro, at et lån er godt, hvis bare renten er lav. Så enkelt er det bare ikke! Et lån er godt, hvis det lever op til dine behov, og naturligvis hvis renterne ikke er alt for høje.

Hvad er en god rente?

Det er svært at sige, hvad der er en god rente. Nogle gange skal du låne mange penge, hvis du vil have en lav rente, eller du skal være villig til en kort løbetid. Måske er ingen af delene mulige for dig, og så er en god rente den laveste, du kan få.

Men kan det overhovedet svare sig at låne til istandsættelse? Ja, det kan det godt, hvis du tænker dig om. Brug ikke flere penge, end du kan holde hjemme ved et eventuelt salg, og sørg for at investere i gode materialer, som eventuelle købere i fremtiden vil sætte pris på.

Vil du vide mere om lån til istandsættelse, så læs med på denne URL.

Flere Nyheder