Hvornår skal jeg bruge DAO eller Bring til forsendelse af pakke?

14 September 2020
Astrid Pedersen

Når du skal sende en pakke internt i Danmark eller til et af de nordiske lande kan der være mange fordele ved at benytte et ”lokalt” firma. Du vil selvfølgelig altid kunne bruge et af de store forsendelses og logistik firmaer så som UPS, DHL, GLS eller FedEx – men det er der faktisk ingen grund til når pakken ikke skal på tværs af kontinenter.

Det er meget sandsynligt at du faktisk vil kunne opnå såvel en bedre pris som en hurtigere forsendelses tid hvis du benytter en af de hjemmehørende forsendelses operatører som for eksempel DAO eller Bring.

DAO er en dansk virksomhed, som oprindeligt tjente som udvalgte dagblades distributionsselskab – der af navnet Dansk Avis Omdeling, forkortet DAO. Gennem årene har DAO udviklet sine services til også at omfatte pakke distribution, logistik og forsendelse, og den dag i dag er DAO blandt danske virksomheder og privat kunders førende leverandører af disse tjenester.

Send pakke med DAO eller Bring

Du kan således med fordel benytte DAO når du skal sende en pakke til en modtager i Danmark. DAO levere en formidabel og fleksibel service, blandt andet i form af de mange indleverings steder – også kaldet pakkeshops – hvor du kan indlevere pakke til afsendelse, og hvor modtageren kan afhente sin pakke. DAO tilbyder også levering til døre. Og uanset hvilken model du vælger kan du være sikker på at DAO kan tilbyde nogle af markedets laveste priser på forsendelse i Danmark.

Bring er en svensk virksomhed, som ligeledes er blandt de mest populære i Skandinavien. I lighed med DAO tilbyder Bring god service og høj fleksibilitet til lave priser – og du vil altid kunne benytte en Bring pakkeshop når du skal sende en pakke til en modtager i eksempelvis Sverige eller Norge. Læs mere om DAO og Bring indlevering på pakke.dk

Flere Nyheder