Hvor svært kan det være med maling af lejlighed?

12 June 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor svært kan det være med maling af lejlighed?

Hvis man får en opgave som maling af lejlighed som maler, så vil andre udefrastående nok tænke, at det da var en kærkommen og overskuelig opgave, der er lige til at kaste sig over mere eller mindre.

Ser man bort fra, at man tjener færre penge her end på de store opgaver, så er det vel generelt en ønskværdig tjans at få tildelt, skulle man mene.

Men sådan er det bare ikke sikkert, at det er i virkeligheden, når man skal til at male en lejlighed igennem fra top til bund kontra for eksempel et hus.

Og hvorfor så det, tænker du måske? For et hus har jo flere etager og krinkelkroge, som vel kræver en del fiksfakserier både at nå ude i alle sprækker, men også at kunne komme helt op og male loftet.

Her skal man huske på, at der også er mange krinkelkroge i en lejlighed, og hvis man har at gøre med en ældre lejlighed af slagsen, så kan der være mange mærkværdige områder, som der ikke lige umiddelbart er til at komme til på samme måde at male.

Måske skal man endda ud i, at man bliver nødt til at have fat i noget speciel maling og nogle specielle malerruller, så man kan komme til at male helt perfekt.

Hvis vi antager, at opgaven går ud på, at man skal male hele lejligheden på samme måde, som man skal male et hus, så tænker man nok atter udefra, at lejligheden er mere overskueligt, fordi der ikke er flere etager eller kældre til.

Igen er det værd at have in mente, at nogle lejligheder faktisk kan være på flere etager og niveauer, som gør, man skal have trappestien frem for at male godt til alle steder.

Og nogle lejligheder har endda også tilknyttede kældre, som der måske er krav om, at der også skal males efter.

Flere Nyheder