Fysiurgisk massage Næstved – afhjælper idrætsskader

02 June 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Som aktiv sportsmand M/K kender du sikkert til massage i forskellige former. Massage kan være dejligt afslappende efter træning eller som en lille luksus i hverdagen. Men vidste du at massage faktisk kan hjælpe dig med at komme hurtigere over sportsskader som for eksempel forstuvning, forstrækning eller forvridning?

Hurtigere heling med massage

Hvis du er kommet til skade, for eksempel i forbindelse med udøvelse af sport, kan der gå lang tid med heling. I den tid kan du ikke træne så intensivt som du plejer, hvis altså du overhovedet kan træne. Det betyder at du mister såvel kondition som muskelmasse og energi – og det kan tage lang tid at træne sig selv op igen efter en længere periode med restituering.

Du kan hjælpe din krop til at hele hurtigere hvis du i løbet af denne periode modtager regelmæssig massage. Måske har du prøvet sportsmassage i forbindelse med din træning, hvor den rette massage kan afhjælpe krampe og lindre ømhed i musklerne. Men dette er ikke det eneste formål med massage.

Fysiurgisk massage Næstved

Massage kan også være en hjælpende hånd til din krop når skader skal hele hurtigere, så du kan komme i gang med din genoptræning. Med massage øges blodgennemstrømningen således at ny næring tilføres musklerne, og affaldsstoffer, som hober sig op i vævet, transporteres bort ad naturlig vej.

Samtidig holdes musklerne bløde og smidige hvilket for det første kan være til stor glæde for dig når du kommer i gang med at træne igen, for det andet forebygger nye skader.

Hvor kan jeg få en fysiurgisk massage i Næstved?

Hos Helse & Idrætsmassage i Næstved kan du få en rigtig god fysiurgisk massage eller sports massage, udført af en dygtig massør med mange års erfaring inden for behandling af sportsskader. Klik ind og bestil tid til massage på Helse & Idrætsmassages hjemmeside idraetmassage.dk.

Flere Nyheder