Fotograf til mange situationer

10 April 2019
Anders Lundtang Hansen
Fotograf til mange situationer

Når man tænker på en situation, hvor man har brug for at hyre en professionel fotograf som privatperson, så ser man det mest for sig i forbindelse med for eksempel et bryllup, hvor man alligevel “skejer ud” og har lagt et større budget til begivenheden.

Man forestiller sig nemlig brugen af en fotograf som noget “officielt”, som det ellers kun er pressen og medierne, der beskæftiger sig med. Ellers tager man vel ned i en fotoforretning og får lavet nogle portrætbilleder på stedet.

Tanken er nemlig, at det koster alverden at få benyttet en god fotograf til ens fotoopgave, og siden man alligevel sidder med en kameratelefon i hånden, en tablet eller lignende, så kan man jo bare klare alle andre billedesituationer selv.

For det første koster det bestemt ikke alverden at hyre en fotograf (til andet end bryllupper), og disse fotografer kommer gerne ud til dig og tager billeder, eller I findet en god lokalitet sammen at tage billeder på.

For det andet er man jo heller ikke journalist, bare fordi man kan finde ud af at stave. På samme måde har mange fotografer taget en uddannelse i at blive dygtige til at bruge deres udstyr, samarbejde med motiverne og redigere billederne.

Tro os, når vi skriver, at deres udstyr til at tage billeder med stadigvæk langt overstiger den teknologi, der er i moderne smartphones og lignende. Professionelle billeder vil altid overgå disse.

Hvorfor ikke tage din kære med i skoven og tage nogle smukke billeder sammen?
Hvad med at tage familien på tur, hvor der er en fotograf med, så I ikke skal bruge tid på at tage billeder selv?
Eller hvad med invitere en fotograf med i børnehaven og forevig en tilfældig dag med dit barn?

Ofte er de spontane idéer dem, der bliver bedst.

Skal du bruge en dygtigt fotograf, kan du meget passende kigge her: http://www.nielsflink.com/

Flere Nyheder