Forskellige former for lageropbevaring

28 January 2022
Steffen Petersen

advertorial

Har du behov for at få opbevaret dine varer et sted? Det kan være har en handelsvirksomhed og mangler plads på dit interne lager og derfor bliver nød til at få opbevaret alle dine varer eksternt. Vi har opstillet forskellige lagre du kan benytte til forskellig opbevaring. Læs med her få at få mere at vide.

tørlager

Frostlager

Hvis man har varer der skal opbevares i fryse temperatur, så er frostlageret et sted du kan få opbevaret dine varer. Et frostlager omhandler et lager som opretholder varer i den rigtige temperatur. Det er typisk omkring -18 til -20 grader sådan et lager opbevarer deres varer. Det kan være du har frosne grønsager, frosent kød eller andet frosent som du mangler opbevaring til. Så kan du henvende dig til nogen med et stort frostlager, de varetager produkter i store omfang.

Kølelager

Det kan være du har behov for at få opbevaret ting som yoghurt eller andre varer som kræver kolde temperaturer, et kølerum sikrer at dine varer bliver opbevaret i den rigtige temperatur.

Tørlager

Et tørlager er et lager som bibeholder et rent sted til opbevaring af for eksempel havregryn, nødder, pasta eller andet som kræver at det er fugt frit, tørt og rent. Det kan andre varetage for dig hvis du mangler plads på dit nuværende lager. Her kan du henvende dig hvis du har behov for dette. 

Hvem kan så varetage mine varer for mig?

Der findes mange firmaer som tilbyder opbevaring af alle de forskellige slags varer, hvis det ikke omhandler madvarer kan man også få lavet en aftale med dem der ejer lagerne. Hvis du mangler et sted at opbevare dine vare, kan du henvende dig via internettet. Du kan starte ud med at søge på for eksempel: “tørlager i Nordjylland” eller i dit givne område for at finde et nær dig.

Flere Nyheder