Find de flotteste professionelt opførte træterrasser

19 January 2021
Astrid Pedersen

Har du længe gået og drømt om at opføre en lækker og rummelig træterrasse i din have? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende.

Hvordan bygger jeg en træterrasse?

Selv om det i princippet godt kan lade sig gøre selv at flikke en træterrasse sammen kan det alligevel på det kraftigste anbefales at du overlader denne opgave til en dygtig tømrer. Med mindre din træterrasse blot skal bestå af et interimistisk trædæk placeret direkte oven på din flade græsplæne bør det være en faguddannet håndværker som forestår arbejdet med konstruktion og opførelse af træterrasse.

En kompetent tømrer med speciale inden for terrasser og andre udendørs konstruktioner vil have langt de bedste forudsætninger for at kunne skabe et holdbart og bæredygtigt design. Der kan nemlig være mange faktorer som har indflydelse på konstruktionen, for eksempel jordbunds forholdene og så dine præferencer når det handler om terrassens udformning.

En tømrer med passion for sit arbejde vil med sit fagligt funderede overblik og professionelle sans for detaljen kunne opføre en træterrasse som imødekommer alle dine ønsker og som familien kan have glæde af i mange år fremover.

Lad Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS opføre din træterrasse

En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour. Andreas la Cour har igennem de sidste mere end ti år udelukkende beskæftiget sig med at opføre unikke og eksklusive træterrasse for kræsne kunder på Sjælland. Af samme grund hedder Andreas la Cours firma Kun Terrasser ApS og har et efterhånden temmelig imponerende portfolio af flotte træterrasse tilpasset den enkelte ejendom.

Hvis du ønsker inspiration til opførelse af en flot og funktionel træterrasse kan du se billeder af Andreas la Cours tidligere arbejde på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside hvor igennem du også kan kontakte Andreas la Cour direkte – læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder