Få professionel hjælp til din gulvafslibning

17 May 2020
Astrid Pedersen

Er dit gulv træt og slidt i overfladen? Så er der ingen grund til at fortvivle. Det kan nemlig blive flot og skinnendeigen med en effektiv gulvslibning.

Hvorfor skal jeg lade trægulvet i min bolig afslibe?

Hvis du gerne vil have dit trægulv til at fremstå smukt og skinnende på ny, kan du lade en professionel gulvmand slibe overfladen glat og ensartet. På den måde slipper du af med grimme pletter, skæmmende slidspor og andre misfarvninger. Og med den rette efterbehandling vil dit gamle, slidte trægulv komme til at stå som nyt igen.

Hvilken form for efterbehandling skal jeg vælge?

Når et trægulv er nyslebet, skal det helst omgående behandles. Du bør tage hensyn til gulvets type og beskaffenhed samt træværkets sort når du vælger efterbehandling til dit trægulv. Og så bør du vælge en efterbehandling som matcher dine ønsker når det handler om rengøring og vedligeholdelse.

Hvis du har valgt at lade gulvet afslibe af en professionel gulvmand, vil du her kunne få kvalificeret rådgivning angående efterbehandling. En dygtig og erfaren håndværker med speciale inden for behandling af træværk vil kunne fortælle dig præcis hvilken efterbehandling som vil klæde dit gulv bedst.

Er dit gulv for eksempel af en af de mørkere træsorter som for eksempel kirsebærtræ eller mahogni, vil du sjældent opnå et godt resultat hvis du forsøger dig med en lysnende sæbe eller lud behandling. Her giver det mere mening med en lækker naturolie eller olie med et mørkt pigment, som fremhæver gulvets individuelle og unikke karakteristika. Og ønsker du et gulv som ikke skal vedligeholdes så ofte, vil din gulvmand sandsynligvis også råde dig til en bejdsning eller til en lakering af dit gulv frem for en olie eller sæbe behandling.

Hos DBF Gulvservice er du garanteret en kompetent og lydhør behandling, når du bestiller en gulvslibning med efterbehandling – læs mere på dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder