Få professionel assistance til korrekt opsætning af robotplæneklipper

02 March 2021
Astrid Pedersen

Har du investeret i en moderne og højteknologisk robotplæneklipper, som skal slå dit græs de næste mange år? Så bør du læse med i det følgende.

Hvordan sætter jeg min robotplæneklipper rigtigt op?

Der er selvfølgelig et stykke forarbejde som skal gøres inden du kan sætte din nye robotplæneklipper i sving.

Når du køber en robotplæneklipper følger der kanttråd samt pløkker til montering med i pakken. Det er meningen at du skal montere kanttråd til robotplæneklipper rundt langs hele kanten af din græsplæne.

Kanttråden er en slags indhegning som via en i din robotplæneklipper indbygget sensor fortæller din robotplæneklipper at den skal vende om. Med korrekt monteret kanttråd kan du altså forhindre din robotplæneklipper i at køre ud på vejen eller mod at havne i et af dine blomster bede.

I stedet for at montere kanttråd til robotplæneklipper synligt i jordhøjde kan du vælge at lade den nedfræse under jordens overflade. Dette er en både mere æstetisk og holdbar løsning. For det første ser det ikke pænt ud med synlig kanttråd og pløkker. Og for det andet udgør kanttråden en snublefare hvis den er placeret over jorden.

Lad Kabelnedlægning.dk forestå montering af kanttråd til robotplæneklipper under jorden

Når du i stedet lader din kanttråd til robotplæneklipper nedfræse vil du få en kønnere og langt mere holdbar løsning. Kanttråd, som er lagt under jordens overflade, bliver hvor den skal. Og er kanttråden nedgravet i den helt rigtige afstand til plænens kant vil denne komme til at stå knivskarpt.

Du bør derfor overlade arbejdet med nedlægning af kanttråd til et professionelt og kompetent service firma så som Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med opsætning af robotplæneklipper og kan hjælpe med montering af kanttråden såvel som med installering af den medfølgende app.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk på hjemmesiden https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/ 

Flere Nyheder