Få kærligheden tilbage i parforholdet med parterapi

02 September 2020
Astrid Pedersen

De fleste mennesker, som lever i et parforhold, oplever fra tid til anden at dette langt fra altid fungerer optimalt. Står denne følelse på over en længere periode kan det være på tide at konsultere en parterapeut.

Kan parterapi løse mit parforholds problemer?

Hvis du og din partner er enige om at løse de problemer, som eksisterer i jeres parforhold, er I allerede nået meget langt. Det betyder at I har en fælles platform og en delt erkendelse af at der eksisterer problemer – og at de kan løses.

Her kan parterapi være den hjælpe der skal til for at få projektet ud over rampen. Der vil være tale om et givende og udviklende forløb for jer begge. I vil i løbet af de sessioner, som udgør en parterapi behandling, kunne lære at anskue forholdet i et nyt lys.

I vil få en dybtgående forståelse for de mekanismer, som styrer forholdet, og som fører til konflikter og skærmydsler. I vil få de redskaber som skal til for at rette op på eventuelle ubalancer og samtidig berige forholdet. Og I vil blive klogere på hinanden, på jer selv, og på jeres forhold.

Hvor kan min partner og jeg gå i parterapi i Århus?

Hvis I således søger en dygtig og erfaren parterapeut som kan hjælpe jer igennem krisen og helskindede ud på den anden side kan I med fordel kontakte Psykolog Mette Ærø. Psykolog Mette Ærø er uddannet og autoriseret psykolog fra Aarhus Universitet og har igennem årene hjulpet unge og gamle, mænd og kvinder og individer såvel som par til en mere nuanceret livs anskuelse og til indsigt i de dynamikker som former tilværelsen.

Hos Psykolog Mette Ærø er I garanteret et forløb som kan bibringe øget forståelse og en højere erkendelse af mulighederne i jeres parforhold. Du kan læse mere, og booke tid til jeres første parterapi session, på https://www.aarhus-psykolog.dk/parterapi 

Flere Nyheder