Få badekarret til at skinne som nyt med en frisk emalje

17 May 2020
Astrid Pedersen

Et badeværelse med eget badekar kan udgøre den perfekte ramme for en hyggelig spa oplevelse – inden for hjemmets fire trygge vægge. Dette er der mange, som overser, når de kigger ud i deres eget badeværelse og ser det gamle, grimede badekar.

Måske er du én af dem, som planlægger at skille dig af med det slidte badekar, og i stedet få opbygget en smart bruseniche som optager mindre plads. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. For selv om du måske ikke tilhører den del af befolkningen som sætter pris på et varmt og velduftende karbad i stearin lysenes skær, kan dit badekar godt gå hen og blive et aktiv for din bolig.

Rigtig mange bolig ejere har nemlig valgt at gøre som du overvejer, og skrotte det gamle badekar til fordel for en mere tidssvarende løsning. Dette gør, at der er længere og længere imellem huse og lejligheder med indbygget badekar. Og eftersom mange bolig købere – især i den yngre ende af skalaen – i stigende grad efterspørger boliger med badekar, er disse nu i høj kurs på det danske boligmarked.

Giv badekarret en chance mere med en reemaljering

Derfor bør du tage dit badekar grundigt i øjesyn for at vurdere skadernes omfang. Er der blot tale om almindelig slid på emaljen – det vil sige pletter og misfarvninger samt overfladiske skarammer og ridser – vil badekarret kunne komme til at stå som nyt med en professionel reemaljering.

Dette er værd at tage med, hvis du overvejer at sælge din bolig inden for nærmeste fremtid. Kan du fremvise et flot og skinnende badekar, vil din bolig placere sig højere på potentielle køberes ønskelister – med et hurtigere salg og en højere pris til følge.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på reemaljering af dit badekar, på ny-emalje.dk

Flere Nyheder