Er din håndlæseruddannelse til spas eller profession?

22 January 2021
Anders Lundtang Hansen

Sådan noget med at læse i hånden forbinder man ofte med cirkusser, hvor man i et hjørne har et lille telt med en forhutlet spåkvinde, der læser i ens hånd og enten forudser en stor ulykke eller kommende rigdom – mod betaling selvfølgelig.

På den måde foregår det jo ikke i virkeligheden udover til sjove anledninger, for man kan faktisk tage en uddannelse i at læse i hånden.

Det kan ske hos https://lana-kiroman.dk/haandlaeseruddannelsen 

Men derfor kan man stadig spørge sig selv, om det er noget, man vil gøre, fordi man gerne vil underholde andre, eller fordi man tager det seriøst og opretter en klinik, supplerer det med en nuværende uddannelse eller slår sig sammen med andre, der laver noget lignende eller tilsvarende.

For sjov kan også være alvorligt

Bare fordi man gør noget som underholdning, så er det jo ikke ensbetydende med, at man ikke kan få noget brugbart ud af det.

Så det kan jo være, man er tryllekunstner eller andet, der gerne vil overraske enkelte mennesker ved at læse dem i hånden under en forestilling, hvor man så bruger nogle værktøjer, man har lært på nævnte kursus.

Dog kan man jo også ende i den helt anden grøft, hvor man gerne vil have sig egen praksis, hvor man læser i hånden.
Ellers kombinerer man måske dette med nogle andre ting, der ligger i forlængelse eller er beslægtet med det at læse i hånden, så man kan guide ens kunder bedst muligt.

Det kan hurtigt komme til at lyde som om, at den ene måde er mere legitim end den anden, men det handler måske mere om den måde, som man skaffer kunder på.

For hvis man rammer et bredt segment på den ene måde, der ellers ville holde sig væk fra den anden metode, men de får noget ud af det, så er det jo et godt resultat.

Flere Nyheder